heartbeat

thx for being my followers

Monday, October 11, 2010

-betolkah tindakanku ini?-

..pada minggu nie, perasaan aku sangat2 kritikal. bnyak benda dah belaku dalam hidup aku skg. bnyak benda dah bermain2 dalam kotak pikiran aku. hingga terbawak2 dalam mimpi. adakah mimpi tue beri petunjuk padaku? aku konfius, keliru, buntu, blurr n so on. ak btol2 tak tahu btol ke tak tindakan aku nie..

..sejujurnya, aku mmg tak nak buang dia dalam hidup aku. tapi tindakan dia stp kali membuatkn aku hilang sabar. mungkin dulu aku dah bagi dia peluang. knp dia tak penah nak berubah? kdg2 aku selalu terpk adakah aku terlalu kejam buat dia mcm tue? aku selalu berpk pasal dia sampai aku tak boleh fokus dalam kelas. mmg salah aku. aku tak nafikan, knp nak campur adukkan masalah personal dgn study..

..dia membiarkan aku terkapai2 sorg diri. kalo ada prob kat tempat keje mst aku yang menjadi mangsa keadaan.. bkn kene maki hamun ke apa tapi membiarkan aku tanpa msg, call or kbar berita dr dia..aku tak mintak perhatian dia 24jam sehari atau mst call aku stp hari tapi aku juz mintak tolonglah bg aku sdikit perhatian. at least tnya kbar pon dah memadai bagi aku.. bz sgt ke dia? smpai tak da masa tok bg 1 text msg kat aku?bz kaaahhhhhhhhhhhhhhh??

..betolkah tindakan aku dgn me'remove' or mem'block' list dia dri search aku kat fb? jauh d lubuk hati aku mmg aku rasa sakit dan pedih tapi aku perlukan ketenangan jiwa. aku perlukan masa untuk tidak telalu mengingati dia..berilah aku kekuatan itu..amin..

..mlm td pon aku dah delete semua no dia kat dalam hp aku.. semua msg dia bagi kat aku pon aku delete..aku btol2 nekad tok tak nak ingat dan pk pasal dia buat masa nie..btolkah tindakan aku nieeeeeeeeeeeeee???????????????????.....

..aku btol2 buntu..dalam masa yang sama aku masih sygkan dia..bukan senang nak buang dia dalam hdup aku..





2 comments:

fAr'z hAdi said...

fasihah natasya alia...
kuatkn smgt...2 je sy blh ckp..
nk mtk awk b'sbar, c, biaselah..
p'ktaan 2 mmg sgt sng nk sbut..tp nk wt??
awk mtk ptnjuk dr Allah...smada btul ke tndakan awk 2...
sb hye Dia yg thu btul ke x..
pndgn mnusia ni mcm2...klu mtk, mcm2 la pndpt yg awk dpt..
so, mkin pning kn nti..
huhuhuh

misz sakura said...

farah.
thx sgtt kat ko..
ko dh bnyak bg nasehat yg sgt sgt sgt berguna kat ak..
d kala ak pelukan kekuatan ko ada shbatku sygg..
trima ksh sgt...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...