heartbeat

thx for being my followers

Monday, December 28, 2009

~~sahabat baekku yg trsygg~~


..ahaks..
..ini lah gmbo shbat baekku time sekolah rendah dulu..(NOR FAZLIANA BT JAMALUDIN)
..skg dah ada baby umo 4 bulan yek..
..ish2..aku tak percaya cinta..hehehe..
..gmbo ni time raya aji hari tue..
..xcited nak tgok baby dye yek..
..nak tau nama baby dye pew??
..nama dye best gak iaitu ALIYA QISTINA..(best2 kan?mcm nama dalam novel jew..hihihi)..
..dah lama glew kitorg tak jmpe..
..last jmpe time form 1 kot..
..aku pon dah lupe..
..rindu bangat kat dye..
..bnyak tol cubaan dan dugaan yg dye tempoh..
..tak pew la..aku doakan yana bahagia shgga akhir hayat..amin
..mcm tak prcaya yg shbatku dah kawin & dah ada ank lak tu..
..aku bile plak kan??hihihi..ntah???????
..doa2 la kat aku yek..
..huhuhuhu..

Sunday, December 27, 2009

>>apa yg koi buat time cuti sem<<

..salam semua..
..dah lama glew koi tak mengupdate blog koi neh..
..tak nak cite pjg2 sbb nnt naim komen lagi kan..hahaha..
..layan ar pic nie k..


TIME ANTA ABANG NGAH KE KOLEJ ROMPIN


..pantai lanjut,rompin..

..ntah apa ntah dorg ngah buat neyhh..



..semestinya tuan punyer blog nak inter frame gak kan..







..ni lah paksu @ bapak gue yg trsyg..



..mak & ateh ngah mkn pew tu??



..nak gak amek pic ngan bapak..hehehe..



..ber latar blkgkan pntai yg indah..tak ada smpah pon..


..main tarik2 lak ek..


..apa yg korg tgok tu haaa??



..angin begitu kuat skali yek..


..dari tepi adik aku neyhh leh than gak la..hahaha


Saturday, November 21, 2009

- -home sweet home- -

..welcome back to my home sweet home..
..skunk aku dah berada dlm cuti sem..
..huhuhu..perasaan yg sukar tok dgambarkan..
..dapat pulang umah pas sbulan lbey xdapat balik umah..
..happy kot dapat kaco adik haziq aku..
..bnyak sgt mulut dye tu..nseb baek dapat no 2 dalam kelas..(bijak gak..heheeh)..
..nak citew sket sal ari rayer aji neh..
..kompem rayer umah mak jew an..
..1st n 2nd day balik bukit mendi yg trsygg..
..pastu nak g mana ek??
..akn d pkrkan semula..
..haaa..tringat pd member skolahku dulu..lama tu..hihihi..
..nak g jalan2 ke n9 kot..nak jumpe dye..dah kawen plus dah dpat anak..humm..
..aku??still in complicated..
..sukar tok d simpulkan..hahaha..xsabaw rasanya nak jmpe mmber lama neh..
..apa la kbo dye d sana??humm..moga2 baek la sokmo yek hndoknyer..koi doakn kbhgian mung di sini ajer..






p/s:moga2 hari2 yg mndatang lbey baek dari hari ni,smlm n kelmarin..huhuhu..

Friday, November 6, 2009

before exam

..sebelum gue nak amek exam neh pd esok hari..
..aku nak ambek kesempatan kat sini nak mntak ampun & maaf..
..kalo ada trkasar bhsa,trguris hati, trcencang hati, trmakan hati, bnyak lagi ter..
..kdg2 kita xpasan kita buat salah..
..biasalah sbg manusia biasa mmg xlari dri membuat kesilapan..
..wish me luck utk final exam esok..
..sesungguhnya aku sgtla tkut dowhhh..
..nak score pointer dekan..InsyaAllah..
..doakan aku ek..
..esok 1st paper..
..pada sape2 yg nak ambek last paper, bestnya kowanggg..
..aku jelezzz..
..mahu pulang ke kg halamannnn cepat..hua..hua..hua..




p/s: majulah sukan utk negara..majulah diri untuk berjaya..huhuhu..

Wednesday, October 28, 2009

aku kmbali kpada asal

..salam..hye..what's up..
..dah lama glew gue xmgupdate blog aku neh..
..dah nak nampak sawang2 dah kat sini..
..hari ni, tbe2 aku ada mood nak mgupdate sbb atas permintaan cik nunu n en.yugi..(xpew2 demi xnak megewakan korang an).hhihiihi..
..nak cite la gak pasal story semalam..


..semalam bersamaan hari selasa..aku, amy, bella, wawa n sue g changlun nak beli barang2 dapor..(anak2 dara masuk pasar..hihihi..pilihlah anak dara yg mcm neh ok..hahaha)..
..xda sbnrnya kami nak beli brg2 tu sbb nak buat jamuan aras bg blog aku..
..mcm2 ar beli..(ayam jew dah 6 ekor, sotong 2, 3 ekor-mst pelik an trsesat sotong??)..
..kami mmg bersepakat nak buat bbq..so ada la plak dak2 aras neh alergik ayam..tp sotong xalergik plak..(tu yg menjadi kemusykilan kat aku tu..setau aku la, org alergik seafood..tp mgkin dorg spesies lain kot..hummm)..



..malam tu, dak2 aras 1 memulakan la aktiviti membakar la an..

..termasuklah aku..aku??mst la tlg ok..nak tau tlg apa??
..tlg menghidupkan bara api nak bakar ayam la..
..ada 2 group sesi membakar tu..
..group aku..(aku,ika,along,dak2 sem1,ziha n ntah bnyak ag la aku pon xingat)..
..group 1 ag (mai,kak bib, ntah sape lg yg pntg kitrg mmg bising la..sbb apa nak lawan ayam sape plg sedap..hahaha)..



..haaaa..kmbali kpd asal..nak mulakan proses mghdupkan api tu memerlukan kesabaran yg tggi..

..yg plg bersabar mstlah ika..aku??aku hnya memekak kat sebelah ika jew..hahaha(perlula sbb pew, aku mst la bg sokongan kat ika..hahaha)..
..akhirnya, api pon hdup berkat kesabaran kitrg walaupon hati kami dah lama jd bara sbb lama glew nak ttgu bara arang tu hdup..
..sabar2 yek makcik sekalian..
..yg pntg kitrg dapat makan ngan jayanya,..



..aku mls nak amek pic sbb pew, aku juz pkai baju t-shirt ngan kain batik jew..hahaha..

..setakat tu jew la story tok semalam..
..k papai,bye,tata,titi,tutu..






p/s:kpd rumate ku, rugi ang xmkn ayam yg aku pggang tu..sedap seyhh..hihihi..

Thursday, October 22, 2009

kenapa dengan aku???

..hari-hari yg berlalu bgitu bnyak liku-liku yg perlu ditempoh..
..termasuk la aku..
..bnyak dugaan dan cabaran yg aku kena lalui..
..dengan itu, bnyak pengalaman aku dapat dari sehari ke hari..
..dengan pengalaman itulah akn mematangkan diri aku..
..rasa kecewa+sedeh+marah+puas hati+tension mnjadi satu..
..atau aku xda apa2 perasaan skg..
..apa yg aku tau jiwa aku kcau skg..
..bnyak ke prob aku???(humm..semua manusia ada msalah)..
..GERAM pd somebody yg bernama _ _ _ _ _..
..xpew arr..
..prinsip aku senang..
..kalo seseorg tu buat baik or jahat akn di balas balik..hukum karma..
..so, aku mls nak marah sgt..xguna..baik aku cool jew.
.
..dari pale otak aku lagi serabut ngan benda2 yg karut marut yg bole skitkan hati aku..


..apa yg penting...




KETAWA+ SMILE+ CERIA=HAPPY



..semoga mood aku setenang mcm air laut nehhh...


Tuesday, October 20, 2009

doakan daku

..doakan aku success ek..
..hari nie misz seha ada test principle of management..
..doa uol amatlah dihargai..
..thanks..

Sunday, October 18, 2009

..suke-ria kat umah mama..

..aku nie smpat lg mengupdate blog walaupon sbnrnya ada exam hari selasa nehh..
..xpew2..demi blogku yg trcinta, aku sggup buat apa saje..hihihi..
..sebenarnya story kali ni dah lapuk dek zaman..

..nie semua gara-gara kak safi(merangkap kakak angkatku yg trsyggg!!) lmbat bg pic kami..
..kitorg g pas zohor mcm tu..
..nak tggu puteri nie bersiap kene la lama sket..hihiihi..

..padahal aku yg bersiap lmbat..





..kitorg mesti la naik bas jew..

..xda lesen kete la katakan..
..kalo ada duit trlebey ke or ada org nak support duit nak blaja drive aku on jew..hhihii..

..kat uum neh antara bas HBR(hari2 bas rosak)..

..xpon bas MARALINER jew..

..so, tggu punya tggu akhirnya kitorg naik

kete prebet sapu jew..

..jgn lepaskan peluang yg ada..hhihihi..

..pakcik tu offer tmbang murah..

..apa lg naik jew la an..



...aku pkai baju kurung la..
..sbb nak beraya kat umah mama angkat.

..nama pon beraya an..

..tp bukan baju raya la..

..pic ats nie sesudah kitorg smpai chglun.

..smntara mnunggu mama & abah ambek..

..niyh baju raya kak safi tau.. ..comey x???
..sbnrnya baju kak safi nih trsilap buat.
..tukang jahit tu xbape nak pakar..
..hummm.. ..tp ok la..
..asalkan nmpak ok an..





..budak kecek neh namnya azrai..
..dulu kitrg datng umah mama still kecik lg..
..skg dah besau..
..tgok la aku dukong dye sebelah tgn jew..
..padahal berau seyhhh...



..tgok la gaya dye..
..lawak an..
..apa la yg ayai tunjuk tu??


..ni la mak dye..
..ptg tu kitorg g jalan2 naik moto..
..teka la sape yg bawak moto tu??
..mst la aku..
..hahaha..kak safi xpndai bwk moto la..
..aku apa lg jd mnah rempet la jap..
..padahal xtau jln pon..
..nsb baik ada akak ipar angkat..hua3..



..ada lembu lg kat blakg tu..hihihi..
..dgn baju kurung tu kitrg g tgok lembu..
..xleh bla an..
..mama yg suh kitorg round2..
..tgok felda laka selatan..
..umah kat sana semua besau2 tau..
..kalah umah nenek aku kat bukit mendi..humm..


..pas jalan2 kami balik jew la..
..abah & mama anta sampai petro..
..beshhh2..
..mama bg duit raya kat kitrg..
..jgn jeles tau..
..kuey raya skali..
..tp thun lepas bg ketupat palas & kuah kari..
,.thun neh mama xsmpat nak buat..sbb kitrg gtau last2 mnit nak dtg pon..
..xpew2..aslkan dapat melawat ok la..




p/s: xabes2 an cite raya??xda la..ni cuma selingan..melawat mama..

why???

..knp dye agak lampi untuk memahami perasaan aku???
..sudah lama kita mengenali tp si dye ttp lampi dalam memahami aku..
..ish3..
..adakah aku ptot berterus trg dgn mggunakan lampu sportlight???
..adakah wajar aku buat bgtu????(hummm..musykil aku)..
..katakanlahhhhhh!!!!!..
..bg la cdgn kpd aku..
..sama ada dye yg lampi @ aku yg kurg brtrus trg dgn mggunakan cahaya lampu??
..or aku hanya wait & see???
..hummmmm..
..xsuke!!!!..

Saturday, October 17, 2009

jalan-jalan dgn ben ke jitra

....jeng!!jeng!!!...
...kelmarin ben dah datang ke bumi sintok niey..
...dan semalam jugak ben pulang ke sp(sg petani)...
..sekejap jew pon..(pd dewi,dont be jelez ok)..
..so,kitorg amek kesempatan la kuar bersama-sama tgok wayang kat jitra..
..aku & ben only sbb ika & along xjd nak ikut..dorg nak g chanlun jew..
..it's ok..kitorg set la nak g jitra pas solat jumaat an..kira2 kul 2ptg tu kitorg dah siap2 la..
..kul3 lbey tu,kitorg smpai kat jitra..
..trus g menuju ke ANEKA..(excited la neyh..)...
..cadangnya nak tgok cite papadom td cancel last minute sbb lmbat 10 minit jew dari cite kuntiilanak..
..movie kuntilanak tu start kul 4ptg tp papadom tu kul 4.10ptg..
..so, kitrg mls nak tggu lama2 sbb tkut xdapat kejar bas lak an..
..kitrg pon tgok la movie tu..
..komen aku pd movie kuntilanak tu, agak seram la..tp ada gak part yg klakar...


...tajuk movie ni "kuntilanak kamar mayat"..cite idonesia..seram tak tgok hatu tu...(seram kan???)



...just amek feel jew la bergambar di dpan poster movie papadom..


..tgok la ben,konon2 tgh merenung mata mawi la tu (dari mata turun ke hati)..hua3..




..aku pon nak gak amek pic mawi tu tp amek pnuh la skali ngan fafau an..aku pminat 1st fafau tau!!!



..lepas pnat berposing kat depan cinema tu,kitorg g la turun bawah..
..nak mkn kat myfc la..konon2 leyh dapat la kupon makanan free..rupanya kupon free tu hnya untuk hari isnin smpai khmis jew..hari2 lain mkn berbyar ok!!kui3..


..tiket n kupon free(tp byar tau bukan free)..


..kami pesan sket jew..jimat2..ha3..fancy fries, cold drinks, sweet dream(tok 2 org mkn)hua3..





..lepas dah knyang semua..kitrg pon cepat2 naik blik menuju ke cinema laa...
..excited nak tgok movie seram nie..kitorg dok seat plg depan tau..
..kami berdua jew..hua3..
..time2 adegan seram tu, aku & ben pandang antra 1 sama lain..hua2..
..pastu ada ke ptot ben ckp mcm ni, "eh seha, sebelah aku ni ko ke org lain??'wawawa..weyh, aku still beside u ok..dont worry..



..movie tu abes dalam kul 5.20 ptg mcm tu..
..komen kami pd cite tu bole tahan la..
..ada seram, ada lawak gak( lawak dalam seram)hua3..
..tp ending cite tu mcm mnjadi tnda tnya..(ish3..xsuke tol tgok movie mcm tu)..
..tp kitorg still enjoy arr..





..b4 nak menuju ke stesen bas, kami smpat la membeli..
..ben beli warfle & aku beli sweet corn jew..

..smpat berpose gak tu..

..nak balik tu, hari plak hujan..hua3.. .
.aku dah d tggalkan oleh ben..

..sbb bas nak ke uum lmbat lg nak smpai..

..bas ben dulu yg smpai..
..walaupon ben jnji nak tgok aku smpai aku naik bus ke uum.
..hari dah nak senja an..
..aku xsmpai hati la plak..
..hummmm..


note:hope dapat kuar jln2 mcm ni lg ngan ben..kalo bole ngan dewi & zat skali la an..(bole x??)

Thursday, October 15, 2009

..today, someone akn dtg nak jumpa ngan misz seha..
..teka la siapa yg nak dtg tu???
..hihihihi..
..ok, nnt misz seha akn upload pic kitorg ek..


p/s:wait n see ok!!

Tuesday, October 13, 2009

- - EX-RUMATE DI MATRIX N9- -

..salam.. ..entry yg lepas dah aku delete sbb2 tertentu.. ..tbe2 mlm ni mood nak update blog aku ni datang..aku nak share cite aku pasal ex-rumate tu la.. ..dorg bermati-matian bergaduh ni..hahaha..xda la..sbnrnya dorg mmg kurg kasih-syg sket..semuanya nak kasih syg yg terlebey2 dari aku..hihihi..(jgn mare ek)..ok la, aku perkenalkan balik la ex-rumate aku kat matrik dulu..sape2 yg xbaca lg entry aku yg lepas an.. ..nama ex-rumate aku ialah IZZATI,MARNI,BEN & DEWI..sebenarnya rumate aku ada 3 jew tp dak marni kuar dr matrix coz nak msuk maktab..aku agak rapat la ngan dak marni ni..yela,kos sama & kuliah pon sama..apa2 pon sama an..aku la antara org yg mengeluarkan benih2 mutiara dri kelopak mata aku ni an..hhihihi..(nangis babe)..tak leh arr..sdey!!! ..pastu, ada dlm beberapa mggu mcm tu la,(aku dah xingat bpe lama),ben pon masuk jd rumate kitorg..dak ben ni 1 kuliah ngan dak dewi..time tu aku xleh trima la dak ben ni msk jd rumate aku..hahaha(sian ben)..lepas beberapa mggu la, aku jd kamceng gler la ngan dak ben ni.. ..aku pon xtau knp??mybe kitorg 1 kepala(walaupon masing2 ada kpla an)..yg xleh blaa tu, aku,dewi,ben mst gaduh ar.. ..ingat ag kitorg gaduh sbb bnda kcik jew pon..(besela xmatured an)..klakar ar..wawawawawa..yg jd mangsa keadaan mst la zat..zat, kira jd judge ar kat kitorg an..2 lawan 1 mst la mng an..aku & dewi, ben plak sorg2..sian dia..hihihi.. ....meh, nak tgok ex-rumate misz seha x??jom2 scroll bawah la..

.....
...
...


..
..
..




..ni adalah dewi adelina bt adam(oit dewi, tgok aku tau nama pnuh ko tau)..still blaja kat UKM tu..dewi ni bnyak trade mark dye..antaranya.."baka dye mmg xelok laa" tak pon dye slalu ckp mcm ni, "eh, ko ingat ko hot mcm SITI NUR HALIZA laa"..wawawa..humm..mcm2 la pe'el rumate2 aku kat matrik dulu..aku ni layan jew la..aku ni jns xkesah..apa pon ko nak ckp, ckp la..tp jgn smpai aku leh btol2 terasa hati dah la an..(tu bole mkn dalam tu)..


..nama diberi benazir jan bt allhammulhack..still blaja kat universiti Andalas,Indonesia..tp an, Indon skg dah gempa bumi..xtau la ben nak still continue kat ctu or x..hummm..selalu bngga ngan mix dye la..(apa2 la ben,asalkan ko happy)hihihi..haa..lupe plak nak gtau..ben ni mmg suke tdo..sngap sgt ngan bntal busuk dye tu..aku slalu labaling2 jew bntal busukkkk dye tu..hahaha..aku la antara mgsa yg trpaksa tdo sblah ben, bila dia kene tindih..(paham2 la an)

..ni plak zat..nama pnuh nur izzati bt khairuddin..selalu buat peace bila amek pic..hihihi..(zat, sorry, aku amek pic ko ni kat fs ko..)zat skg kat USm..humm..aku & zat mmg suke tgok cite korea..kitorg la selalu memekak terkekeh2 tgok cite korea an..walaupon xlawak sgt tp still nak gelak gak..hahaha..yg jd mgsa laptop kitorg pnjam nst la dak wawa & xpon laptop tini tu..


..nama di beri marni hasliza..skg blaja kat maktab..lg bape sem lg marni dah jd cikgu..huhuhu..aku pnah ckp kat dye, nnt anak aku ko ngaja elok2 tau..hahaha..(sorry kat marni gak coz aku amek pic ni kat fs ko..wawawa)..abes la aku!!!rndu gler kat marni ni..yela dah bape lama xjmpe an..


p/s:pas ni jgn gaduh2 k..sume nama korg dah aku xplain..apa yg aku nak nyatakn & tekan di sin bhawa aku ttp syggggggg kat korgggg sume..xkira la korg berstatus apa pon..janda ke dara ke, andartu ke..apa yg pntg KERJASAMA..hahaha..jgn gdoh2 ok..hope our friendship 4ever & ever..(yg plg pentg aku nak, bila korg kawin jgn lupa jemput aku!!!)

Wednesday, October 7, 2009

- -add drop day- -

hari rabu bersamaan 7hb okt merupakan hari utk add drop untk budak2 UUM sahaja..bg budak2 u lain juz ignore it ok..pada mlm 12 a.m semua pirana2 UUM akn berpusu2 untuk msuk ke UUM portal..termasuklah aku antara pirana itu..hua3..aku awal2 lagi dah plan schedule tok sem dpan tau..Alhamdulillah semua subjek dan kelas yg aku nak amek tu dapat..ni semua atas bntuan misz lieya..thanks lieya!!(nanti aku belanja ko mkn cucuk2 kat kafe petro ok..he3)..aku, misz ezzah n misz syikin hnya buat add drop tu kat pantry petro jew..mmg line low la sgt2..kitorg berserah jew sbb pengalam yg lepas mengajar kami..nak tau??humm..sem lepas aku & the geng mencari port2 wifi yg excellent tp akhirnya buat kat pantry gak yg berjaya..ni la schedule aku utk sem dpan..stp hari kene bgn pukul 8 dowhhhhh,..penat seyhh...







Time Table












Second Semester , Session 2009/2010





































































Name :
FASIHAH BINTI OTHMAN





























No Sem :
4







































Code
Group Sunday/wednesday
Monday/thursday
Room







BWBS3043
A
9:30 - 11:00AM DKG 2/10



BWFS2023
B 8:00 - 9:30AM
DKG 5/5



BWFS2043
A
8:00 - 9:30AM FWB BT 3088



BWFS2073
A 12:30 - 2:00PM
DKG 2/8



GMJA1013
I 9:30 - 11:00AM
DKG 5/4



SBLE2102
K3
12:30 - 2:00PM BKBM 2.8



SEEB2023
E 2:00 - 3:30PM
DKG 1/7





p/s: harap2 sem depan aku mkn rajin tok study..jgn mls2 ok!!!

Monday, October 5, 2009

**the rainy day**


hummm..nasib aku hari ini agak kesian..coz hari ni hari ke-2 aku kene jaga booth silat..kisah nak pergi booth silat tu punya lah pnjang an..hummm..

..mcm ni al-kisahnya, mcm biasalah time pukul 11pg lepas kelas mikroekonomi aku & ida berangkat nak ke booth tu..tapi ida bukan 1 kelas ngan aku la..1st tu, aku harap2 dapat tumpang kereta member unu an..last2 xdapat..xpew la..aku naik bus la..nak d jadikan cerita, kat luar plak hujan gler la an..trpksa tukar plan naik bus..aku sorg2 jew..dalam bus mujur aku jumpe laila..dok la sblah dye..borak2 jap..aku bajet aku nak turun bas kat tapak expo tu tp lupa plak nak tnya pakcik tu bole turun x kat tapak expo tu an..last2 aku tgok pkcik bas tu sdap jew straight nak g laluan B..maknanya xturun la kat tapak expo tu..aku ngan agak trkebil2 jew trpaksa tukar plan lg..(haii,naseb2 badan..nak wat cne an)..aku pon balik la bilik dulu, bajet nak letak bag dulu la..


..pastu, ida pon call suruh datng cepat sket & bawak payung skali sbb dye xbawak payung..aku yg baik hati ni pon pnjamkan la payung aku..aku pinjam payung bella..sebab bella ada 2 payung..aku mls dah nak naik bas lagi skali,buat abes point bas aku jew..dah tggal 8 point jew lg..so, aku pon jalan kaki meredah hujan yg lebat tu..aku jalan ikut tasik la..smpai jew kat go kart tu, ada plak sorg pakcik ni dok perli aku sbb apa tau..yela aku an tlong bwakkan payung untuk ida skali..sesedap rasa semanis kurma jew pkcik tu ckp mcm ni, "aiii bwak 2 payung, awat guna 1 jew..xguna dua2 payung"..(dalam hati aku time tu,sabar jew la pkcik..aku dah basah kuyup ni..dok2 perli2 plak) aku buat muka selamba badak aku la an..apa aku peduli..asalkan aku dapt smpai ke booth silat tu ngan jayanya..huhuhuhu..


..pjg tol cerita aku ni..jalan punya jalan..kain aku dah basah lencun dah sbnrnya..aku xpeduli dah..smpai jew kat tapak expo tu berhnti jap..aku pon call ida..ida ckap dorg amek kedatangan..yela, nak msukkan dalam markah ko-k..kalo xda markah ko-k la dah lama aku balik tdo..dah la hujan2 lebat mcm ni..huhuhu..sesudah smpai jew kat tapak booth silat tu, ida dah pon trpacak kat situ..akhirnya aku berjaya gak smpai kat sana..dngan bermcm2 dugaan yg perlu aku tempoh..ish2..hujan2..hummm..

..lepas tu, aku trus amek mknan sebab mmg dah di sediakan..kalo tak lagi pnas la hati aku ni..mujur la dapat mkn..knyang sket prut aku..dari pg td xmkn2 lg..sesudah abes mkn jew, kitorg tgok cerita indon..tajuk dye "3 doa 3 cinta"..sape dah tgok cerita ni???..aku rasa cerita tu mmg xleh blaaa..ntah pape ntah..agak malu la gak..hummm..korg tgok sndiri la..aku xtgok sgt pon..malas nak layan cerita indon ni..xpaham pon apa dorg ckap..sebab xda translation b.m..

..tepat pukul 1 ptg jew, aku pon nak berangkat la balik..(mals nak jaga lama2..bukan ada org nak dtg hujan2 mcm ni pon)..aku smpat beli 2 pasang sandal yg berharga rm10..murah an???hihihi..pndai2 la bodek..wawawawa...xda la, mmg last day dye letak harga murah pon..aku apa lgi membeli tnpa berfikir pnjang..sbnrnya aku nak beli 1 lg barang tp booth tu xbukak plak..so, aku trpksa la batalkan niat aku tu..aku ngan ida pon terus balik jew la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...