heartbeat

thx for being my followers

Saturday, October 17, 2009

jalan-jalan dgn ben ke jitra

....jeng!!jeng!!!...
...kelmarin ben dah datang ke bumi sintok niey..
...dan semalam jugak ben pulang ke sp(sg petani)...
..sekejap jew pon..(pd dewi,dont be jelez ok)..
..so,kitorg amek kesempatan la kuar bersama-sama tgok wayang kat jitra..
..aku & ben only sbb ika & along xjd nak ikut..dorg nak g chanlun jew..
..it's ok..kitorg set la nak g jitra pas solat jumaat an..kira2 kul 2ptg tu kitorg dah siap2 la..
..kul3 lbey tu,kitorg smpai kat jitra..
..trus g menuju ke ANEKA..(excited la neyh..)...
..cadangnya nak tgok cite papadom td cancel last minute sbb lmbat 10 minit jew dari cite kuntiilanak..
..movie kuntilanak tu start kul 4ptg tp papadom tu kul 4.10ptg..
..so, kitrg mls nak tggu lama2 sbb tkut xdapat kejar bas lak an..
..kitrg pon tgok la movie tu..
..komen aku pd movie kuntilanak tu, agak seram la..tp ada gak part yg klakar...


...tajuk movie ni "kuntilanak kamar mayat"..cite idonesia..seram tak tgok hatu tu...(seram kan???)



...just amek feel jew la bergambar di dpan poster movie papadom..


..tgok la ben,konon2 tgh merenung mata mawi la tu (dari mata turun ke hati)..hua3..




..aku pon nak gak amek pic mawi tu tp amek pnuh la skali ngan fafau an..aku pminat 1st fafau tau!!!



..lepas pnat berposing kat depan cinema tu,kitorg g la turun bawah..
..nak mkn kat myfc la..konon2 leyh dapat la kupon makanan free..rupanya kupon free tu hnya untuk hari isnin smpai khmis jew..hari2 lain mkn berbyar ok!!kui3..


..tiket n kupon free(tp byar tau bukan free)..


..kami pesan sket jew..jimat2..ha3..fancy fries, cold drinks, sweet dream(tok 2 org mkn)hua3..





..lepas dah knyang semua..kitrg pon cepat2 naik blik menuju ke cinema laa...
..excited nak tgok movie seram nie..kitorg dok seat plg depan tau..
..kami berdua jew..hua3..
..time2 adegan seram tu, aku & ben pandang antra 1 sama lain..hua2..
..pastu ada ke ptot ben ckp mcm ni, "eh seha, sebelah aku ni ko ke org lain??'wawawa..weyh, aku still beside u ok..dont worry..



..movie tu abes dalam kul 5.20 ptg mcm tu..
..komen kami pd cite tu bole tahan la..
..ada seram, ada lawak gak( lawak dalam seram)hua3..
..tp ending cite tu mcm mnjadi tnda tnya..(ish3..xsuke tol tgok movie mcm tu)..
..tp kitorg still enjoy arr..





..b4 nak menuju ke stesen bas, kami smpat la membeli..
..ben beli warfle & aku beli sweet corn jew..

..smpat berpose gak tu..

..nak balik tu, hari plak hujan..hua3.. .
.aku dah d tggalkan oleh ben..

..sbb bas nak ke uum lmbat lg nak smpai..

..bas ben dulu yg smpai..
..walaupon ben jnji nak tgok aku smpai aku naik bus ke uum.
..hari dah nak senja an..
..aku xsmpai hati la plak..
..hummmm..


note:hope dapat kuar jln2 mcm ni lg ngan ben..kalo bole ngan dewi & zat skali la an..(bole x??)

5 comments:

Yugimudo said...

bgs2, kenangan terindah.

vanillasakura@MiSz sEhA said...

..yap..
..kngn terindah brsama ben!!..

Yugimudo said...

lepas tu balik pengsan..... Ai yai yai yai.

vanillasakura@MiSz sEhA said...

..tau xpew..
..pnat sgttt...

lady like~ said...

di saat aku sangat gemuk~~~lepas balik indon~~~skunk dah kurus dah~~~~cayalah ben..tanak jadi mcm 2 ag~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...