heartbeat

thx for being my followers

Tuesday, June 15, 2010

hatiku bergelora~~~

sudah lama jari-jemariku tidak mengetuk keyboardku untuk ku tulis disini..adoyaii..bukan tak ada masa tapi diri ini malas bnorr nak mengupdatenyer..hehe..memang trsgt malas anak dara cek man & cik hat yek..humm..tapi hari nie aku rasa macam rajin jew nak ngarut-ngarut kat sni..


aku tak tau nak luahkan perasaan aku skrg nie kat sape??humm..terlalu personal tok di ceritakan kat sini..mungkin aku perlu bnyak bersabar menghadapi dugaan hdup & terus ceria dgn hari-hari yang mendatang...


tak sume org leyh share problem dia ngan org lain..bagi aku plak, kalo nak share prob kene tgok org jugak..tak leyh nak main tibai jew..yela, xsume org pham kita & ada fikiran ataupon paham apa yang kita rasa..


selalunyer kalo aku ada prob aku akan bercerita ngan besfrenz aku..tapi skg dah lama xcontact dia..mybe jarak memisahkan kami..aku pon xnak dia susah hati ataupon juz contact dia semata-mata aku dalam keadaan susah..bile snang tak penah nak contact..tue mungkin aku yang dulu..suke bercerita problem or share somethg dgn org lain..mybe skg aku dah kurang untuk bercerita lbeyh & suke pendamkan saje..kenapa yek??aku pon pelik dgn dri aku..tapi tue lah hakikatnyer..


tapi ada sesuatu yang bermain-main difikiranku..adakah lelaki xsuke share prob dia ngan org lain??soklan nie ada gak aku tnya kat mber laki aku & paksu aku..jawapan dorg humm..mcm paksu aku dia lebeyh suke share problem dia ngan org lain..leyh release sket tension..xda la nak tangung beban sgt..then, mber laki aku plak,dia kata org laki nie xsuke share prob dia ngan gf dia..knp yek??humm..dia ckp, laki nie ego sket..yela, kalo bole tak nak awek dia tau kesusahan yang dia hadapi..biar dia settlekan sndiri..humm..EGOIS!!!


nie jawapan perempuan yang aku dah survey sket-sket..bak kata mak aku, kalo suami isteri kene share or cerita problem masing-masing..bagi pperempuan, dia rasa lebeyh dihargai kalau seorg laki itu sudi berkongsi masalah suka dan duka bersama..yela, kita nie sape kat dalam hati dia an..tak kan anggap kita nie mcm TUNGGULL!~~argghh tidakk..laki & perempuan mmg berbeza..kene ada komunikasi yang baek tok selesaikannyer..ahaks..tue pesanan penaja..


apa-apa pon kene banyak bersabar & berdoa je..kita ibarat pelakon di pentas dunia..masing-masing mainkan watak masing-masing..ada yang baek & ada yang sebaliknyer..yang penting kene kenal hati budi seseorg tue dulu..ahaks..GOOD GURL SEHA~~~


2 comments:

.b.e.d.d.y. said...

apsal tak msg2 aku pon?aku dah hilang no kau sebab hp rosak haritu

vanillasakura@MiSz sEhA said...

aku ada miscall ko ler..hehehe..
xckp kredit ler sygg..haha..
nnt aku msg k..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...