heartbeat

thx for being my followers

Wednesday, December 8, 2010

i adore him..

bismillahirahmanirrahim..
sapekah guy yang seha adore sgt tu?oh nope..but hp la him tue..haha..
cerita si lesungbatu(bkn cerita kedaikope ok) kali ni nak habaq mai yang seha nak sgt beli 1 hp baru nie..aiya..aiya..
ni sume machaa la punyer pasal..wahaha..
hari tue machaa ajak seha pergi jejalan kat kota changlun tue..
dia nak usya2 hp sebab hp dia dah terlalu canggih sgt..haha..sbb apa canggih?
sbb nak tekan2 button keypaid tue mmg payah bebenor la..haha..



sebab apa seha nak becita cita nak beli hp baru ni ek?
adeii3..sbb hp seha speaker dia mmg da beshh la..
bila pasang lagu kuat2 mmg terbaek lah..
pecah sana sini..hahaha..
wahh!!bagi orang yang pekak mgkin akn bertambah pekak..
bagi orang yang lupe korek telinga lagi bertambah taik telinga..(ai..ai..melampau ar tue)..
nak di pendekkan ceghita mmg rosak lah..
keypaid dia pon cam nak menanti belah batu bertangkupnyer..
nak tau hp seha yang lama?
meh..meh zoom kat bwh..


*




*



*




*




sony ericson z610i

ahaks..inilah ghupernyer hp yang agak2 kritikal nak masuk wad icu, ccu cu d ipt..haishh..
gmbar kat ats ni mmg lah cantek sebab amek dr mr google..
cube kalo gmbar sebenar malu kak limah jongang..wakaka..
hp seha nie kalo seha cuti sem ke cuti raya ke apa2 cutilah yang penting balik umah kan..
mst tak melekatlah kat tangan seha nie..
mesti melekat kat tangan adek2 kesayangan seha 5 ekoq tue..haha..
sorang pasang lagu kuat bagai nak pecah speaker tue..(dah pecah dah pon)..
sorang lagi tangkap gmbar..waduhh2..
sorang lagi bluetut lagu..
adei33..
senang cite tak ada lah melekat macam magnet hp tu kat tangan seha nie.haha..




nak tau hp apa seha adore sangat tue?wahaha..
jom usya!



*


*



*



*




*


samsung corby


waduh2..chumel bangat seyh. kalo nak tau lebey lanjut sila lah tanya mr google..
mr google sangat baek hati nak gtau..
tapi seha tak tnya mr google lagi lah..haha..
juz tertarik, teh tarik, tarik tali jek nak usya hp nie..
ni pon afta usya2 kat c-mart kota changlun nun..adeii3..
bestt waa cakap lu..
bagi orang yang tak minat tue, tak suh korang minat pon..bole ke ckp cam tue?
haishh..sorry lah..






ni bagi sape2 yang minat kaler lain plak..
dari pelbagai side ek..huhuhu..




alahai seha oii..
berangan je lah..
sbb apa, sem nie duet mmg say hai hai bye bye lah..
sem depan pon rasanya macam sama jek kot..
seha nak utamakan mana yang lebey penting..
seha nak amek lesen memandu..(sila jangan gelakkan seha tak ada lesen ni ea..)
walaupon umo dah layak untuk kawen..amboi..
walaupon umo dah layak utk mengundi..(seha dah dafta undia k)
tapi still tak ada lesen memandu lagi..haha..
sape baek hati nak belanja seha?
wahh!! sape yang baek ati nak support seha tu mmg seha appreciate sgt lah ea..hehe..
setakat tu jelah cerita lesungbatu ea..doakan seha in whatever i do k..luv u all la..;))
peace no war..
salam~~



2 comments:

fAr'z hAdi said...

salam..
hehehe..ada ke sy plak yg d persalahkn..huhuhu...
nk wt cmne..hp sy kn plg canggih...kui3...
skrg ni plok chrger wt hal..t'pkse la mmnjam yg org lg..nk bli, xmmpu..sob3

misz sakura said...

hahaha..
sorry la yunk~~
xda ok ko..
xda mksd nak kutok ko tp ada niat..opss~~
xpe la..nnt ko beli hp baru trus la..
sng ada charger skali ek..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...