heartbeat

thx for being my followers

Wednesday, December 8, 2010

kisah si poyos kesayanganku..

salam..
nak tau tak sape kisah si poyos kesayanganku tu?
jeng jeng..mestilah si jemah @ silencer tue..
entry nie khas ditujukan utk dialah..
sebab kak jemah dah baek hati tulis pasai seha kat blog dia..
nak tau apa yang kak jemah@silencer nie kutok puji seha meh klik kak jemah sila tarik nafas, hembus nafas, tarik lagi tarik lagi pastu tahan nafas tue ea..tak yah hembus2 dah..nakbagimatikeapani?



wokey jemah sila baca bismillah ea..
ak nak kutok puji ko nie..hahaha..


wahh..intro nak gosip yang selalu seha dengar dari makcik2 jiran sebelah umah..
ang nak tau tak?(ayat femes tok bergosip sntai)
so seha nak tiru seket2 lah ayat tue..ye ar kata nak gosip kan..
dah2 apa melalut nie..seha nak cite sal kak jemah nie..

kalo korang nak tau kak jemah nie seorang yang kecik chumel molek jek..
1st time seha kenal si jemah nie sem 2 kot..
seha pon dah tak ingat sangat..yela time tue seha jual roti dari bilik ke bilik kat block c..
jadinyer seha kat paras bawah skali.kak jemah kat paras 2..
bila dah jual dr bilik ke bilik tu mesti lah singgah kat bilik kak jemah nie..
seha jual ngan along..humm..along lah yang 1st tegur kak jemah nie sbb dorang dr negeri yang sama..negeri johor..
so, time tue mmg femes ngan cite2 indon nie..seha pon hentam p lah cakap indon ngan kak jemah nie..dah dia cakap jawo..seha mmg tak ghetilah nak ngomong2 jawo nie..
perghh..jemah ingat seha mmg orang indon btol lah..(padahal penat lidah aku nak nyebut pekataan indon tue..haha)



pastu, tup tup seha kene pindah bilik plak bila sem 5 ni..
berjiran plak ngan kak jemah..apa lagi riuh rendah tinggi pendek lah suara kami berkumandang kat bilik si kak jemah ni..tapi kak jemah sgt cool..
seha suke dia slalu bagi seha motivasi pecuma..;))
sorry la kak jemah selalu wat kecoh kat blik ko..


kak jemah nie sbnrnya pemalu tau..seha suke usik2 dia ngan ehem2..nama d rahsiakan..hahaha..
tapi sgt chumel lah..(weyhh..tak leyh blaa kan)..
apa2 pon seha mmg sayang dialah..hahaha..

hah ! aku doakan kebahagiaan kita bersama ek...(^_^)
jangan sedih2 taw....
epY alwaYs taw.
gooD luck eXAm !! semoga persahabatan kita kekal abadi beb!!

dengan ini, aku nak merakamkan jutaan --infinity--yg tak terhingga kat kau kalau ade salah silap kat kau ek...sama2 lah kia bermaaf2an ek...
(kopipes dr entry kak jemah..haha..)

p/s: apa2 yang belaku aku mmg sayang korang berdua..kak jemah n farah..thx to be my frenzz..pelukcium dr ebab n penyuss kat korang...haha..okies..pes no war !!~~;))



seha, kak jemah n farah..
frenz 4ever..;))
insyaAllah..

4 comments:

fAr'z hAdi said...

salam..hehehe....
hey lsungbatu...hahaha....
rjin update blog ye..lagu pun dh tkar ye...hehehe...rumate sy mmg comel pun..hehehe

**frenz 4ever**

kak rossssssssssssssssssss

JeMaH said...

hahahhaaaa...wei....hahhaaa
adeh...ko ni..
bila aq igt roti aq terimagine muka ang la...hehehheheee

hahhaa..tQ 2 be my frend !
luv u ! luv to serang hendap ko punyer ebab ! ngeh2

ikhslas prsahabtan ini utk mu seha =)

misz sakura said...

farah~dah lama dh ak tukar lagu nie..haha..
yup rumet mu mmg chumel..wakaka..;p


jemah~waduh2 kok jgn terimagine muka gue roti..gue lagi chumel dr itu kok..hahaha

L said...

meh amek awrd sini http://lolz-l.blogspot.com/2010/12/cantek-nsem.html =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...