heartbeat

thx for being my followers

Sunday, February 21, 2010

**oh lappyku yg trsyg**

welcome back to uum life..selepas bercuti selama 8 hari dekat rumah..huhuhu..sangat best..dapat jumpe family..=)..yang lagi best aku nak cite neyh..masih ingatkah kamu, my lappy(laptop) rosak selama sebulan..so, selama tue jugak aku tak dapat on9 & buat apa2 assignmnt..asik kene pergi lab jew..huhu..sekarg aku dah tak lagi risau utk buat apa2 dah..hehe..nak tau????


ahakss!!aku tlah membodeks my mum utk beli lappy baru..hehe..ish3..anak tak tau diuntung btol..uiks..before tue, aku mmg malu sbnrnya nak mntak kot..afta that, mak pown mcm nak tawarkan diri jew..hehe..tak2 pew mak, pasni akak janji akn bayar erk..kuang3..

before this aku gune lappy nie>>>>
~~~~~~


~~~




~~~


~~



accer aspire

afta dat, bertukar kepada.............


*************



*****



****




**







lenovo G450

abut the price hummm boleyh tahan jugak la..student price..selepas berjaya meyakinkan my mum..akhirnya aku dapat la membeli lappy yg trbaru..dalam hati ada cinta+berbunga=senyum meleret..hahaha..sape tak nak dapat barang baru..apa dah jadi dgn lappy aku yg lama..ahaksss!!lappyku itu akn diserahkan kpd adikku..hua3..sbg adik trpaksa la amek bkas2 kakak nie..ksian kan..hehe..untung sape jd ank sulong nie..kahkah...

tak pew la, adikku trsayang..nnt kos kerosakan akak ko nie yang bayar erk..ko gune jew lappy aku tue..humm..bole pecaye ke janji aku nie..hehe..silap2 hari bulan pkai gak duet mak aku..owhhh tidak..insya Allah kalo aku mampu aku bayar k..

p/s:ku rasakan hari2ku bgitu indah bersama lappyku yg trbaru+trsyg..hahaha..=)

2 comments:

lieya orange M.I. said...

...sangat indah kan...jari2 kau menari kat keyboard baru...


cun arrr...aku tak dapat pun...=(

vanillasakura@MiSz sEhA said...

tau xpew..
baru best bile jariku bertemu ngan keyboard baru..
..hahaha..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...