heartbeat

thx for being my followers

Monday, July 11, 2011

dating dgn kamuu kamuu kamuu..

dating ngan sape plak dah nih? haish. opkoss laa bkn bf atau bakal bf ke tapi my bff. dah lama tak jumpe kot. ada la nak dekat 4 tahun gak tak jumpe. last jumpe kat matriks.






ni lah dia my bff. MARNI HASLIZA. bakal cikgu tuh. jaga2 sket. cgu marni nih garang tau..hahahaha. ada haku kesah ke kalau ko nak garang kan? tapi anak murid dia mgkin kesah kot. sempat gak la besembang panjang ngan marni. marni ckp bdak2 skg dah makin advance. haish.


advance cam mana tau. bnda lucah bnda tak lucah sume ada. ada ke patot sorg student umor 10 hgga 12 tahun boleh cakap dekat cikgu dia cam nih. " cgu, saya gersang skg nig."...haku dgn yaya beristigfar bnyak2..haishh..budak2 skg lain ngan budak2 zaman dulu dulu kala. tengok la skg, ngan belognya laa, ngan utubenya laa, ngan pesbuknya laa..macam2 kan..


humm..time haku kecik2 tak danya nak tau bnda2 cam tuh. suci bersih hotak haku nih..bak kata omputih innocent giler laaa. bagai langit ngan bumi bdak2 skg. kalau dah bdak2 mcm tuh apatah lagi bapak budak kan. bukan salah ibu mengandung.. bak kata nabil lu pk la sendr yek. msg2 ada hotak yang bijak bijak kan..?


lepas berceloteh bagai tuh, kami mmg bejalan sakan la kot. lokasi still sama. kat sunway. mst korang buhsan kan. haku nih asek pegi sunway jek. tak buhsan buhsan ke? act, sunway tuh umah yaya. atenya, haku pon tersuka la pegi umah yaya sbb ada swimmimg pool, sauna, gym bagai.

padahal swimming pool tuh idok la penah haku nak merasmikannya lagi sbbnya asek penuh ngan foreigner jek. haku nih pemalu seket..hehehe..nak p sauna kene ada card bagai.haishh..pak guard kat sana mmg sangat garang. arghh mencikk pakcik2 tuh..





ace kome tengok yaya nih. udah ghuper apa dah teman nengoknya kan. hakhak. kalo awok tak bg tau kome tau tak sape maskot nih..hehhee..opkos la yaya kan. sume org tengok kot ya. haku kat sebelah tak tau nak letak kat mana dah muke tak bape nak cun nih. gelak guling guling jek laaa..hakhakhak..



















time nih popcorn kami elok lagi kan. atenya, boley plak ktrg jumpe ijat bdak uum plak tuh kat bowling tuh. konon2 nak maen bowling tapi dan dan plak ada tournament. cancel la plan kami tuh.


ngah syiokkk usyaa mamat ensem kat bowling tuh. bkn haku yg usya okies tp marni nih haa. ada la sorg mamat ngah main bowling nih dok terkebil kebil tengok si marni nih. boley plak marni dok cakap cam nih, lepas nih mamat tuh kompem mntak no hp haku..hahaha..tapi malangnya awekksss dia chantek dok depan kami jaa. haish..melepass !


lagi malang bila popcorn ktrg tuh jatuh terbarai kat kerusi. yaya jerittt abess laa..perghh muke haku ngan marni tak tau nak letak mana. tlg bagi mana mana tong nak nyorokkan muke nih. sume org kat situ tgok kot. haku hnya mampu berpalingkan muke sebelah marni. konon2 cover line la kan. yg marni dok wat derkk, konon2 selamba tak ada apa2 berlaku. padahal popcorn dah bersepah kat depan mata..pecah peruttttt ! yaya, kompem la tergelak gelak. jom gelak guling guling..wakakaka..














esoknya kami p makan laksa shake. perghh, berbaloi baloi kenyang. opkos la kan sebab lapo punyer pasal. abes licin haku makan. hahaha..kuat makan skg weyh. aduhai,..bila mau kurus murus nih?






bole plak orang dok sibok sana sini pasal BERSIH. kami dok enjoy p sunway. haku ngan yaya mujur kuar umah dari kg baru awaii dlm bape jam. kalo idok dah bertembung ngan orang2 tetttt..


last but not least, haku nak amek kesempatan nih nak wish happy be lated besday kat my BFF NUR FARAHIYAH BT ABD HADI. besday ko jatuh pada tanggal 9 july 2011 bersamaan hari BERSIH sedunia.


sori sgt yunk, ko call haku tapi haku boleyh wat derkk jek kan. sori sgt sgt. terlupeee ! btw, thankss sgt sbb call haku taw. syggg ko. muah muahhh ! hehhee..nnt kita jumpe okies. haku bagi ko hadiah terbaekk punyer.insyaAllah..



okeylah penat berceloteh sana sini, mata dah berpinar2 berbalam balam. dah tak nampak tulisan apa dah nih haku dok taip. almaklumlaa taip ngah mata ngantok. bak kata org, org mengantok d sorongkan bantal. kompem aku dah lama lenaa..hahaha..



haku cau cin cau dulu laaa..ngantokkk! babai. gudnite sumee..;)













3 comments:

fAr'z hAdi said...

2 diaaaaaaaaaaa.....name penuh lagi taip kt c2..hehehe...sry bru bace...bz ckit, xdn nk sggah kt belog awk ni..huhuhu....btw, best tgka wk hepy....la tahzan okey!

misz sakura said...

hehehe..sorii yunkk..i busy ngan praktikal kan..ko pon sama tau, la tahzan. aku doakan ko tabah hadapi dgaan okies..amin..;)

Mohamad Nazrin Yim Yahyak said...

Salam adik, kak, cik, pn, datin, dato'.huh.mf mencelah.kirim salam puan marni..tu je . assalamualaikum. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...