heartbeat

thx for being my followers

Wednesday, July 20, 2011

mata janganlaa merajuk..

mata owhh mata, awatlaa ang tak boleyh nak tdoo nih. dah jenuh haku jampi jampi, puh sana puh sini tapi still tak jalan gak. aduhaii mata. apabila hati berduka lara, maka mata pon memainkan peranan penting. lantas, malam nih malam kegemilangan wat mataku.


weiii, apa haku merepekss kat atas tuh? blurrring !. cam tuh la bila otak dan tangan dah tak mampu tok bekerjasama, maka terhasil lahh ayat cam t%^*#..wakakaaka..wokey fine, fasihah sila betolkan hotak anda sebelum anda di masukkan ke wad bunga melur taman sri bahagia. kompemmm 48 jamm haku bahagia d sana.


seriusly, hotak haku dah cacar merba ngan problem sana sini. menipu laa manusia tak ada masalah kan kan. memang tak nak pk dowh tapi hotak still contiously memikiorr. wake up seha ! don't stress urself wiff this nonsense thing ! arghhh..


dalam ketidak upayaan haku untuk tdo ada la peneman di sisi. hehe. nak tau sape? kompemm la minah maskot riders. RUGAYAH @ YAYA.haha. sebab apa si minah tuh tetibee terghajin meneman daku di kala ini? sebab dia mau studyy tok exam this weekss. so, haku nak wishh gud luck lah kat ko yaya. hehehe. (wei, sempat lagi haku lari dari tajuk asal. FOKUS seha!). word FOKUS tuh dah tersemadi dalam lubuk jiwaaa dan sanubari haku nih. wakakaka.



wokey lastt, hati mau tdoo tapi mata still tak nak bagi kerjasama sepenuhnyaa. akan ku paksa juge sebab esok mau koje yek. nanti i hilang FOKUS u. ada haku kesahh? gasakk la wei. dasar mulut puakaaa mcm tuh la kan. pergh, mengutokk orang no satu kan kan. dah dah la tuh, cuba cuba la bwak bertobat seha oiii. okies okies, skg kena bersabar, bersabar and at da same time u must protect urself from anything badss ok. keep it smile and continuous smilinggg. ya, ya. that the way u are. ;)



p/s: carutan sangat banyak di atas, sorii pada korang korang yek. mcm ni laa jadinya jikaa haku mengalami masalah mental..hehe. btw, doakan daku smg ceria ceria slalu..amin.:)


2 comments:

fAr'z hAdi said...

wey seha..awt ni wey?duk ngs2...cite kt cek mai...tp cek xdk krdt..al-mklumla....jatuh mskin...kuang3..pape hal awk blh pm sy..xpun mane2 je yg awk blh nk taip..huhuhu

misz sakura said...

tu laa nak call ko pon xda kdt..
xnak sshakan ko ngan prob aku nih..
ko pon bnyak prob gak kan...
xpee..dgaann msg2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...