heartbeat

thx for being my followers

Friday, July 1, 2011

kehidupan baru..suasana baru..

as salam.. berhabuk habuk, bersawang sawang kot belog haku nih. sejak aku start praktikal nih mmg busy giler. balek balek koje dah penat dah la nak hupdate belog ke apa. lagi satu kena tunggu btol2 ada mood nak hupdate kalo tak tak ada laaa..


skg nih, seha praktikal kat kuwait finance house (kfh).. bnyak koje kot.. kalo department lain agak relaks la gak. seha and the gengs dpt department HR kot. tak ada kaitan ngan kos kami lgsg. tapi tak apa laa pengalaman kan. but every friday kami wat rotation pegi department lain2. ada la mentor yang akn explain kat kami. syokk tak? tak syok sbnrnya sbb buhsan jek. ngantok dowh..


pejam celek pejam celik dah sebulan dah seha dok key ell nih. pergh..nih bemkna elaun dah msuk yek..hihihi. sape nak sy blnja? sila angkat mcm awok yek? hahaha..




every weekend jek merayap laa seha n housemate sume. buhsan kot dok terperap kat umah jek..hihihi.. korang layan je laa gambo gambo kat bawah nih..last weeks punyer jejalan..kat sunway piramid..umah yaya..stp mggu laa seha nak p sana sbb ada sauna..hihi..edisi tok kuruskan bdn..wakaka..seha dah gemookkkss sejak dok key el nih sbb kat opis lauk beshh2..huwaaa..




tema: jejalan, reround besama hosemate.


time: 8 malam


place: sunway piramid









zila n me..;) tengok laa sy dh gemukkss..huwaa..sobsob..











zila juara mkn pizza beb. walaupon nmpak kurus mnah nih tapi kuat mkn pizza..sbb siang tuh kami xmkn nasik lgsg kot..abes sume dia ngappp..hehehe..











oraiitt.ni yaya ngan cik nurda..yaya mmg hantu sup cendawan..so abes sume sup cendawan dia ngap..hehehe..











gadis pingitan..sume dah x available yek..cik nurda seha xsure..hihihi..yg sure yg tgh tuh dh x available dah..seha? no komen..;p





aii yaya. awat ang main nyorok2 plak kat situ..hihihi..;p













jadi model jap..sukehatikorglanakckpaku layakketak..kompem tak kan..hakhak..























okies, pipi dah mcm d pam pam..gemukss weyh..adoyaii..




p/s: tggu someone hr nih..hehe..nak ngedate jap. kalo jd. kalo tak jd majukkkkk ! ;p (teruk kan?). kalo tak jd ada haku kisah?..nmpak nau nipunyaaa..hahahhaa..








2 comments:

fAr'z hAdi said...

seha dah tembammmmmmmmm

misz sakura said...

mana ada laaa..
still slim lg nih..hehehe..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...