heartbeat

thx for being my followers

Thursday, May 19, 2011

nur ya kasih..:)


kamu kamu semua dah tengok belom movie nur kasih nih? excitedd nak habaq nih yang seha dah tengok..wink2..


best best best sgt..rugi sape tak tengok.bagi 5 bntang laa..congrate pd sume barisan pelakon n pengarah..terbaekk..

seha & the gengs tgok movie tuh kul 2.05 ptg td kat jitra. ramai org kot. slalunya tak da la ramai cam2. orang dah ramai tggu kat luar bfore masuk panggung. adei2. penangan nur kasih kan. selalunya hareemm nak tgk ramai mcm tuh.

kami pas solat2 semua trus beli popkon n air sarsi. sorg satu kot popkon kecuali cik jah ngan alyn.. cik nun siap beli popkon besaq kot. aduhai. minah popkon sorg tuh. hihihi..


pastu trus la kami melangkah masuk panggung kan. pergh. yang agak seket terkezut aweks muslimah sejati pon masuk wayang tengok movie tuh. terbaekk wa cakap lu. tape2...


sambil hirup air sket2 n kunyah2 popkon sbelum movie start kan. ada la lbey kurang bape minit gak kami dok tgk papan putih tuh. bila mau setart nih.adei2. tgu punya tgu akhirnya setart juge. hihihi. baru mau kol abg konter tuh dah setart.kih2.


wokey, part tacingg mesti la jatuh pada cik nun kita. awalan wa akhiron dok tacingg jaa..sebelah kanan cik nun sebelah kiri cik ejah. yang tak pahamnya ejah dok gelak2. seha pon gelak skali.pandang sebelah kanan aduhaii cik nun tacingg weyh. hihihi. nak tau bile time seha tacingg? time adam sakit waktu malam2 pastu dia solat tahajut. perghh..tacingg abess laa. sebab seha paham org sakit jantung macam mana,..


tacing punya tacing sampai ke sudaa. tapi ada gak part lawak2. tapi sket je la. tu pon kalo korang ada deria gelak kan mcm cik ejah..hehehe..akhirnya movie abes gak kul 3.30 tuh..perghh..puas ati laaa..terbaekk !



tapi ada sket la komen di sini, part last tuh nur jadi tua kan. cam tak best jek. means pasni dah tak ada smbngan..huwaaa..sobsobsob..


nih nak promote sket. silalah tengok yek cite tuh..hik2. berbaloi baloi...;)

nota kuku: psstt! kejadian yang tak dingini berlaku time naek bus td.huwaa..sori yek kengkwan..hihihi..


wokey, mau setop tok study last paper. 24hb exam SM. 25hb seha balek pahang..hoyeahh!





4 comments:

fAr'z hAdi said...

x aciii.xdpt sy nk tgk gk..huhuhu....xpelah..tggu tahun2dpan la..cm biase..,ketinggalan dlm bab2 cite movie ni..hehehe

Exza Lalola Nk said...

klakor..sedey sket aje..hahah

misz sakura said...

farah:

lorrr..tu la aku ajak xmau..huwaaa..bestt sgt cite tuh..hehehe..
sem dpn okies kita ngedate time anta report..hiihihi..

misz sakura said...

exza:

klakor part hassan ada bling2..hehehe..aiyaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...