heartbeat

thx for being my followers

Wednesday, May 4, 2011

erti sebuah persahabatan.. ukhuwah fillah terjalin membawa ke syurga.. insyaAllah..

hai hai hai..tetibe malam nih macam ter'ada' mood nak update blog nih. nih semua terkenan dgn rumet sebab dia tetibe update pasal bestfrenz. wahh. terharu seyh.. nak baca pasal saya dalam belog rumet saya? sila angkat tangan macam saya..wakaka.(usop wilca terbaek dari ladanggg! )
nih belog rumet tersayang.di sini


mengira hari2 dan detik2 untuk meninggalkan uum nih agak sedeyh jugak la. bnyak kot kenangan pahit manis bersama2 mber2 kat uum nih. krisis, konflik dalaman, konflik jiwa, gaduh, gembira, gelak ketawa, semua menjadi memori yang tak mungkin padam dalam ingatan ku. setiap kejadian mematangkan seha mengenali manusia sekeliling untuk menjadi yang terbaek dari hari ke sehari,.



haish. banyak pulak beceloteh kan. tujuan utama nak tunjuk kawan2 seha kat uum nih. kawan yang penah rapat..so korang layan je la gambar2 nih..



*************************************************************************************
KEMBAQ 5: terdiri daripada alyn, ejah,seha, bella n unu.
jejaka tampan tuh, sesaje jek inteperem kat situh..hehe.





nampak tak jejaka tampan baju biru tuh menjengket sket? hakhak.. nak kenal tak sape dia tuh?syahid comey nama diberi. kenapa comey? itu yang kita tak tau tuh..hahaha..yang comey sebelah seha tuh namanya acap. bibirnya tak lekang dari senyuman. sejuk jek mata seha nih memandang..oppsss! lebey2 plak kan..hahaha


meh nak cite pasal kembor 5 plak. macam mana wujudnya nama nih? nak tau ke? semua nih sebab apess. ya ya apess. apess merangkap ketua kos kami la senag cite. sesedap jek dia bagi kami geng kembor 5. kami tak pinta tapi tanpa sedar ia wujud sebab kami satu kos, satu hostel. so, memang rapat laaa..;))



tadaa. nak tau ke sape awek nih? nama diberi ezzah atau nama gelemnya ejah. hakhak. merangkap rumet. pejam celek pejam celek dah 3 taun kita bersama met. adei2. sobsobsob.cett. tapi praktikal still dapat ketemu met. tak da muke lain ke aku nak ngadap haa? sentap tak?hahaha. kami mmg sama tang suara la bak kata ejah. sbb tak yah pakai speaker kan. riuh rndah blk kami tuh. opss. saje nak kantoikan dri..wakaka..;p.




next, cik merah jambu @bella@ cik nab@ nek nab. semua panggilan tuh nama manja yang kami panggil. sesuke ati jek kan..hik2. tape2 yang penting eppy.. merah jambu nih, mmg kuat study orgnya tak mcam seha yang pemalas nih. kalo tak paham mesti refer kat nek nab lah. hehe. kompem paham sbb nek nab terang mcm cekgu dah..hik2. kadang2 seha suke jugak mintak pendapat nek nab nih. mmg menusuk ke kalbu la segala nasehat d beri tuh. hik2.




haaaaaa.. ni pulak nunu. kadang2 seha macam malas nak panggil nunu @ husnu, seha sesedap rasa tambah perisa panggil nun. sem nih, seha ngan si nun nih memg selalu bersama2 sebab grup assemen sesama. pergh,. mention grup assemen jek tensen muke memasing. bnyak kejadian woo. pobia2. adoyai. sabr la unu kan. btw, sori la nun. ko terpksa mendgr leteran daku nih. nun mmg pendgr luahan hati gue nih. tq2. hik2.





lastly, alyn aweks si tutttttss..opss ! alyn nih bnyak bebenor gosipnya,.ish2. moga2 semua gosip tuh membuahkan hasil yek lyn..hehe. aku doakan ko nih. apa2 pon alyn nih, merangkap cekgu jugak la. sebab apa, time stdy gerup jek kompem kami dok melepak blk dia nak tnya soklan. mmmg muke kondipen la time terang tuh. menusub ke sanubariku laa,..hihihi..



*************************************************************************************

jiran sebelah: terdiri dari pada jemah n farah





aweks comey nih, jemah namanya. sori jem, aku upload gmbar nih. nak wat kenangan before keluar dari uum nih. btw, thanks sgt kat kamu sebab melayan kerenah daku yang ntah apa2 kan. semoga sem depan dapat buat yang terbaek untuk last sem yek jem. apa2 pon jgn lupe abeskan lesen moto n kete kat muhibbah tau.hik2.




aweks si lesung batu. eh eh. kita sama spesis la farah. hak2. sila jgn muntah. huwaa. farah, ingt wasiat daku nih. wat yang terbaek tok sem depan k. jgn ikut emosi. kuatkan semgt. akn ku rindui saat2 kita bersama weyh. sobsobsob. btw, sori for everythng. sem nih, daku agak busy. so ketiadaan masa untk besama2 kamu berdua. sori. ;(


*************************************************************************************

bifb's student: mber2 satu kos..akn kurindui korg semua. sem ni baru rapat2 sangat2. sebab apa? nih semua jasa baek encek pesbuk. merapatkan ukhuwah fillah sesama kami.





time makan ckt besama2 kat kota chanlon. rindu woo saat2 besama mcm nih. sem last baru la nak rapat hang out sama2. hik2. apa yang penting akn ku rindu kan kesedapan dan keenakan rasa ckt kota changlun itu..huwaaa..;(




ni antara guys kos kami. bukan semuanya ada. nak carik gambar semua mmng susah nak carik. penat dah seha geledah pesbuk semua. dah tak larat.haha. maap bagi sesapa yang tak da yek. korang mmg trbaek laa..





ni plak time jamuan doyan. ejah ngan nunu bawak doyan. memg pesta doyan la.. best wooo wa cakap lu. hik2..



sempat lagi kami dok snap ala2 gumbira pas kelas seminar. yang pasti akn ku merindui cik aziah tersygg. maseh terngiang2 suara lunak merdu cik aziah nnt. nak upload gambo cik aziah tapi tak da la plok dlm lappy nih.huwaaa. sori yek.



lastly, saya detectif conan. eh, saya fasihah othman dgn ini memohon maap segala salah dan silap saya selama saya berkwn ngan kamu kamu kamu. saya hnya insan bese yang selalu buat salah. no body perfect. ya ya. apa2 pon doakn yang terbaek tok final sem nih. do our best. insyaAllah. amin. ;)

4 comments:

Exza Lalola Nk said...

lebiu my lesung batu rumet !!

gud exam..bertemu kita laie pada 29 Mei..kehkehkeh :p

misz sakura said...

hehe..
lebiu jugeee..

gudluck to u too..
myb i p 30hb kot.hehe.
c u next month lg.hahaha

fAr'z hAdi said...

la..ada jgk ek?hehehe....thnks jiran...sem dpn sape la nk menyembang ngn sy kn?huhuhu....persahabatan yg terjalin insyaAllah akn sntsa sy igt..sb sy xrmai kwn..kwn alam maya je rmai..kuang3...btw, gd luck utk fnal exm n prctcum nti..nti klu sy trun key el lumpoq, ai hbq kt u k...sb ai mmg akn trun sne sem depan..cme xthu je ble..huhuhu...

misz sakura said...

farah..aku sygg ko..
aku mst rindu ko sgt sgt..
aduhaii..tak da la kwn tok dgr luahan hati aku nnt..huwaa..sobsobsob..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...