heartbeat

thx for being my followers

Wednesday, May 18, 2011

baruku sedar ghuper-ghupernya..

pejam celik pejam celik dah dekat 3 tahun seha kat bumi sintok nih. lagi 8 hari jek lagi nak melangkah pergi dari pintu gerbang uum nih. perghh.. rindu beb ! cop cop. rindu ke? mata ke atas tangan di dada..wakakaka..;p


pagi tadi baru jek abes jawab exam FRM(financial risk management). soklan direct jek tapi haku jek yang lupe. adei2. sesal dahulu pendapatan sesal kmdn tak da guna seha oit. tawakal je laa..


atenya, sekang bersiap siaga untuk last paper. siap siaga ke? padahal dok relax jaa kot. tak amek pengajaran langsung. haish.



tak sabar nak balekkk umah tapi balek umah sekejap jek kot. atenya pastu kene pegi KL tok praktikal. before tuh, seha pegi dulu umah pak jang kat sg buloh. hurm.. cuakkkk weyh cuakkk..tak tau nak watpe praktikal nih. apa persediaan pon tak tau. aiyaa..


hope semuanya bejalan lancar la kan. insyaAllah..amin..doa ibu terchenta mengiringi langkahku..




apa laa, yang seha dok merepekk meraban tak tau la. sbnrnya tak tau nak hupdate apa. tapi terasa mcm nak update. arhh terima je lah. buhsan buhsan!



orang lain eppy time besday dia kan? tapi aku? hurmm. tak da la nak ada gambar2 cantek2 nak tampal kat blog nih. hurmm. yang penting ati.. hope seha lebey matang tempohi liku2 kehidupan yang penuh onak ranjau..pengalaman mematangkan driku..hope so ! ;)




btw, thanks pada sesapa yang wish besday seha di pesbuk mahupon sms. thankss a lottss. terharu sgtt kat farah, jemah n laila nyanyikan lagu besday malam tuh. siap sediakan ayor simbah dari tingkat atas, simbah plak air sabun plus apa2 bahan ntah lagi. tak tau laa..part best kene teluq sejibik dr jemah..huwaa..busukk woo. satu toilet tuh bau. tak hilang kot. atenya korang gak yang kene basuh..hihihi..



adei2, tatau nak merepek merapu apa dah. setakat nih saje repekan seha kali nih. see uols next time. wish me gudluck for the last paper okey. babaii..;)


2 comments:

fAr'z hAdi said...

jgn lupakan sy ye....

misz sakura said...

opkos laa tak lupekan kamoo..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...