heartbeat

thx for being my followers

Saturday, May 7, 2011

tak terkata laaa..

kenapa tak terkata? entah laa. banyak benda pk bermenjak menjak nih. apa yang di pk kan tuh ? itu la yang kita tak tau. (bak kata syahid comey). tiru jap trademark dia.





*walaupon exam lagi 2 hari tapi sempat lagi daku menghupdate segala data2 dalam otakku ke dalam belog terchenta.*




apa yang dirunsingkan ?
apa yang digusarkan?
apa yang dimenungkan?



jwpn segala persoalan itu menjadi otakku keserabutan dgn bnyak perkara. tambah2 lagi time study week nih. bese la wajib study kan. tapi tak boley fokus. knp tuh? knp?



di pendam mati mak, di luah mati bapak. tersepit antara hidup dan mati.






*riso woo, 3 paper berderet2. tak tau la study masuk ke tak nih. hope sgt masuk la kan. :( *






..sori, jiwa kacau kot sekg. adakah sy mau p******. owhh tidak ! =.=' ...






p/s: yang penting doa yang tak putus2 untuk diri, family n kwn.



..sori lagi entry merepek2..huwaaaa..





eh budak kecik, apsal ko runsing mengalahkan aku nih? haish.
kerunsingan ko tuh dah transfer kat aku taw.
huwaaaaaaaa...

4 comments:

fAr'z hAdi said...

rnsing npe ni yunk?buru bebenor la muka baby 2..hahaha

misz sakura said...

macam2 pk la yangg..
buru ke buruk ? hihihi..
comel la baby tuh..hehehe

fAr'z hAdi said...

buruk laaaaaaaaa...mne enth hlg hruf k 2...ayokk...huhuhu..
xcomy..cm geli je tgk..huhuhu

misz sakura said...

geli?ish2. smpai ati ko farah..sobsobsob..
tak pe la. nt aku upload gmbar bdk comey sket..hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...