heartbeat

thx for being my followers

Tuesday, May 3, 2011

saya dah berjaya !

as salam pada semua. saya detectif conan. eh silap ! saya fasihah othman telah berjaya LULUS lesen moto. hahaha. bgga seyh. ! bape kali jek la seha pegi kelas driving tuh. busy memanjang jek. mana la sempat nak pegi kelas kan. pegi kelas moto jek mesti tak semangat sebab apa, sebab cikgu moto tuh terbaek punyer.

almaklumla, seha sibok dengan kelas seminar kot. atenya bdk2 bifb memang trauma dengan kelas seminar. kojenya belambak2 komain. macam dah sepoloh subjek je rasanya untuk kelas seminar sahaja. belom kira lagi report. report jek dah lima skali present. setiap minggu cuak! itula asam ragam budak2 final sem yek. detik2 pahit manis berada di uum. hik2.

eh eh. melalut mana ntah dah seha nih. atenya sambung balek bab lesen td. seha ingat nak amek lesen kete skali. tapi tu la reasonnya. tak cukup masa n badan sgt la letih kalo nak smbung petang pegi kelas memandu. owh. tape2 moto jek pon kan. klas kete kompem2 la tuan blog gigil pegang stereng. haish. yang dah expert drive tuh jgn belagak yek..huh !



meh sini nengok borang JPJ saya. hik2. menunjukkan alibi yang soheh dr detectif conan ! hehehe..;)


see, betolkan saya tak tipu. nama di atas seperti nama saya dalam surat beranak dan ic..hahaha





perghh. kesalahan saya hanyalah pada brek kecemasan. sebenarnya seha hentam p jek time tuh. ntah jadi ke idok. JPJ jauh kot. asalkan press minyak kuat2 sudaaa..hehehe..






tang nih pulak, seha kompius tang mana dia tandakan salah tang mana dia tandakan rait. haish. atenya saje je la tuh nak carik satu kesalahan, walaupon tak da kesalahan. sabo2 aje la yek..




alhamdulillah. salah satu aje..;)



tak sangka gak lulus sbnrnya. ingatkan dah fail tang brek kecemasan tuh.



alhamdulillah syukur sangat. sebab tak repeat. kalo repeat maka melayanglaa duet omak terchenta. lagi pon time exam kot kalo nak repeat. syukur sgt. sekang nih pon seha ngah study week. even, ngah study week tapi koje assemen tetappp ado taw. ada dua report nak kene anto hari khmis nih. sabo aje kan. atenya bila mau start study?


seha kene siapkan report grand seminar tuh malam nih jugak. assemen case study part seha dah settle. alhamdulillah. akan daku berhimpas pulas menyiapkan assemen tuh malam ni gak. doakan yang terbaek buat seha taw. ;))


lagi seminggu jek lagi seha nak start exam. pergh. doakan seha yek. semoga seha berjaya dengan cemerlang ! amin. insyaAllah. usaha escalator kejayaan.




nampak tak jadual exam seha tuh? tak nmpak eak? alaaa. buat2 mcm nampak je la. hehe. seha print skrin jek. seha start 9mei dan abes 24 mei. atenya balek pahang jumpe family 25 mei.
seha start praktikal 1 jun. bape hari jek pon nak lepaskan rindu kat omak terchenta. huwaaa..


cakap pasal praktikal memikior manjang sebab apa. sebab still berat ati nak pilih kat mana kan. seha dapat praktikal kat kuwait house finance (KFH). jangan salah paham. seha bukan nak kene pegi kuwait kat obersea tuh. ish2. KFH tuh sebuah bank dari oberseas yang ada branch kat key el. huk2. lagi satu seha dapat kat agro bank kat umah seh jek pon. tak sampai 10 mint dah smpai kalo naek moto. kalo jalan kaki berpeloh2 gak la nak bejalan tuh kan.


atenya, si omak pon riso bebenor la teman nak pegi praktikal kal key el tuh. siap berpesan bagai jaga dri semua. seha cakap apa tau kat mak." mak, akak lom nak pegi praktikal esok lagi mak"..hehe. tape2. omak riso bebenor la nyer. nak buat cam mana. anak dara dia nih kan. mak sorang nak kene jaga anak dia yang enam tuh. mcam2 perangai plak tuh. sabo aje la.


apa2 pon seha blom buat keputusan lagi nak praktikal kat mana. ati cam berat nak buat mak riso. peluang ada kat depan mata. sanggup kah daku menolaknya? huwaaa..apa2 pon seha doa yang terbaek buat diri seha. doakan seha skali taw.


okey la seha nak pegi solat mencarik ketenangan jiwa dan sambung buat koje yang tergendala tuh. as salam. babai.;)






senyum itu sedekah. hik2. kumpul pahala. ;)

2 comments:

fAr'z hAdi said...

thniah sb dh lepas jpj moto..hehehe..nti blh la merempit sme2 sy ek..tp rempit yg halal la ek..tp NANTI 2 ble la ek?sem depan?konfom awk dh xdk...tggu time knvo la napok gamoknye..(sleng ganu)..hahaha...

misz sakura said...

aah la farah..sdeyhnya..
nak rempit ngan ko..rindu ko laaaaaa..huwaa..;((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...