heartbeat

thx for being my followers

Wednesday, September 16, 2009

..DeNgAr2 ItU!!..

..tggal beberapa hari lagi umat Islam akan menunaikan ibadah puasa..sy di sni menyeru anda semua dan diri sy sndri untk mningkatkan lg ibadah kita trutama pd malam 10 mlm terakhir..marilah kita mncari mlm 1000 mlm iaitu malam 'LAILATULQADAR'..(insaf lah dri tu yek)..4 personally, aku mmmg sdey nak tggalkan bulan ramadhan ni.. sebb pew??sebab aku tau semua seksaan kubur akan kmbali seperti biasa..bulan ramadhan an seksaan kbur d berhntikan seketika..(bg yg mengetahui akn pham la mksd aku ni)..






..bila ramadhan berlalu, maka hari raya akn muncul..untuk meraikan umat Islam lps berpuasa selama sebulan(bkn kita main mercun ek!!tu namanya nak bnyak hlg anggota bdn)..aku sbnrnya sdey tgok org main mercun hlg tngan sume n paper hari ni pon, ada bdak tu main mercun smpai hancur tgnnya..(sdey la..tp dah bnyak kali bnda ni berlaku pd musim raya mst yg main mercun gak)..silalah ambik iktibar yek..mmg seronok kalo kita main mercun tapi kita xtau "malang tidak berbau"..(haaa..kan dah pnat nak dgr misz seha membebel..tp bkn membebel yg xelok tau..juz nak bg nasihat kat u all)..

.............
.....


....
..


...



..


..




ni la bahananya main mercun..don't try this at home!!




..katakan xnak pada mercun!!!..





PART II


..humm..dah pnat misz seha membebel td..hihihi..di kesempatan ni jugak, misz seha nak mintak ampun & maaf pd all my family & my frenz..'SALAM AIDILFITRI kpda semua Umat Islam d seluruh dunia"..yeaaa..dah nak raya tggal bpe hari jew lagi nie..





..lastly,SALAM AIDILFITRI & berhati2 d jalan raya..(doakan misz seha blik kg ngan selamat ek..amin!!)







..p/s: jgn main mercun & jgn lupe bg duit raya kat misz seha gak(buat the geng uum, aku nak duit raya aku!!huaa3..)

2 comments:

lieya orange M.I. said...

...kamu dah besar, maner leh bg duit raya lg oiii...heheeee
...lg 1 aku teringat ayat ni 'kita bukan kerja lg pun', jd nyer, camner nak minta duit, dr akaun maner aku nak sekau ni??...=)

vanillasakura@MiSz sEhA said...

..hehehe..xkira2..nak gak..hua3..mntak kat bella n ezzah arr sbb deme dapat jpa..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...