heartbeat

thx for being my followers

Sunday, September 6, 2009

---sAlAm..aLoOO tO aLL!!!---

...haiii!!!!
..6 september 2009 adalah detik aku buat blog ni..
..mst u all nak tau sape aku an???
..hehehehe..
..ambo diberi nama oleh mak ambo FASIHAH BT OTHMAN..
..nama ambo xda la pjg bebenor..
..senang sket nak sebut time akad nikah nnt..hahaha..
..bak kata mak n ayah ambo la..
..aku ni asal ngri pahang sebenarnya..
..saje jew la nak ckp kelate sket2..hihihi..
..org pahang ckp unik sket..
..sume bahasa dia cmpor..
..ada gaya bhsa perak pon ada,kelantan pon ada,ganu pon ada..
..yg penting bhsa pahang ni adalah bhsa ibunda ayahku..
..bukan mak aku la sebab mak aku org banjar..sape keturunan banjar??
..akulah antaranya org yg keturunan banjar tp xreti ckp bnjar..hehehe..
..selalu dengar moyang n sedara mara belah mak jew yg ckp bnjar..
..tp aku pham sket2 la..
..bukan xpham lgsung ok..
..tp ada gak certain word tu aku xpham..
..kne rujuk kat mak n nenek aku la..
..heheheheehe...
..haaa...berbalik kpd main utama td..
..sebenarnya aku dah lama plan nak buat blog ni..
..tp mcm malas nak buat..
..ntah mcm mana trbuka hati nak buat..
..so aku pon buat la..
..sebenarnya nak buat 9.9.2009..
..tp aku bz lak time tu..
..kne la cepatkan tarikh..hihihi...
..tarikh ni la yg sesuai..
..6 SEPTEMBER 2009..
..hope sume suke baca my blog ek..

2 comments:

lieya orange M.I. said...

...welcome to our new community...=)

Yugimudo said...

..... Ngantok...... Bagus ar ade blog. Mane section comedy ko?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...