heartbeat

thx for being my followers

Saturday, January 9, 2010

~~khas buat kekasih gelapku~~

entry aku kali neyh khas utk sahabatku RONA KHALILI BT DARMAN. Happy besday to u (sambil menyanyikan lagu dgn rentak yg korg suke)..haha..rona ngan aku mmg dah lama glew knal.since kitorg standard 1 tu. kelas plak asyik sama stp tahun. sampai sekolah menengah pon dok tgok muke rona jew kan.hehe..dorm lak sama time form 4 and form 5..ish3..bosan tol..

walaupon demikian(cett,ayat xtahan..baru amek kelas b.m sem lepas kene praktikkan)..aku ttp sygg kat dia. yela, dah hampir 14 tahun la kitrg bersahabat..hehe..rona skg smbg belajar kat UNIMAS..xpew2, walaupon jauh aku ttp teringatkan dia..hehe..

aku msih ingat lg, umah kitrg mmg dekat jew pon..tp kene naek moto lg la..xda la sekangkang kera..time kitrg nak balik asrama, kami mst naek bus sama2..tak pon aku selalu tumpang van abg dia,kira ko tumpang aku, aku tumpang ko la..huhu,.

akhir kata, nak wish happy besday skali lg kat rona..ko dah tua..moga dimurahkan rezki n dpt jodoh yg baek2..hehe..aku doakan la kan..yg plg ptg bak kata rona, since umor dah 21 thun neyh kene la cpat daftar undi k..undi anda adalah rahsia..ssshhh..hehe..

2 comments:

Redz da Tsar said...

Terharu entri nie buat kekasih gelap... Hurm, gelap yang macam mana tue? btw, hepi bday jugak untuk rona walau aku jarang benar bertegur sapa dengan die~

vanillasakura@MiSz sEhA said...

..haha..terharu ker??
..aku saje jew letak kekasih gelap sbb kekasih terang tak da kot..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...