heartbeat

thx for being my followers

Thursday, November 4, 2010

--during study week activities--

..wahahaha..gud morning guyss!! (wishes nie d ucap di kala waktu pagi d malaysia yek)..alhamdulillah, aku bersyukur di panjangkan umur untuk aku bernafas kat muka bumi Allah nie..=))

..sudah lama bebenor, aku tak mengUPDATE blog tersayang nie..al-maklumlah alasan yang d beri mestilah busy, busy n busy..(apa yg ko bz kan sgt tue seha oit..hehe)..seha sebenarnya banyak nak share tapi seha kesuntukan masa nak merepekkksss nie..this week adalah mggu study week bagi budak UUM & bagi u lain lain jugakks..



..biasalah walaupon mggu study week, tapi seha still buat muka cool, still berangan(tue bak kata my hubby ler..ish..aku kuat berangan ker?humm..MYBE)..dalam hati hnya ALLAH je yang tau betapa aku risonyer exam kali nie..yelah, nak final year kot..mst do the BEST..doakan seha bnyak2 ea..


muke pening la nie..kalo tak dpt berfikir ngan waras..huhuhu


nie muka COOL ke CONFIUS nie?haishh..muke orang berangan kot..hehe
apa yang ko berangan tue seha oit..(berangan pakai baju pengantin..opss..gatai..gatai..gatai..hahahaa)

arghhhh!! stressnyer muka..aku tak da lah sampai tahap cam nie lg..still under control lg..hik3..tapi kalo dah start exam maybe la kot..tapi seha cube tok cool jugaks..insyaAllah..

..okies, abes cite bab exam..ahaks, seha nak cite hati seha dah berbunga kembali..opss.sebab apa ek?haishh..malu la nak cite..(ala seha, ko mmg gedikks kan..wahahaaha)..weyhh, bukan lah!! gadis melayu kena lah ada sifat malu sket..adeii2..bialah menjadi rahsia je la..hehehe..=))..**smile smpai ke telinga dah nie**



eh..eh..eh..apsal gambo nie tersesat kat sni..hahaha..opss..mmg sengaja terupload..aiya...aiya..kegedikan sudah terserlah di situ yek..haha..my HUBBY!!
wawawawa!!!hatiku berbunga keriangan malam tadi..haishh..kalo time gado berlinangan ayor mata..ish3..seha..seha..bila nak matured nie..

opss..hatiku berbunga keriangan ke skg nie..hehe..xper2..bguslah kan..nak exam nie mood kene stabil sket..jgn tension2 sgt..COOL je k..walaupon bnyak prob dalam diri..
banyakkan berdoa pd ALLAH..insyaALLAH u can do it!! amin~~=))



..wokeyh, stop pasal cintan2 nie..tue selingan di kala hatiku ketensionan exam nie..hehehe..satu lagi benda bila seha nak exam nie, seha selalu buat apa taw..ahaks..tengok movie besama2 jiran2 tersyang..opss..korang minat cite hndustan x?ahaks..sorry la pada sape2 yang tak minat tue..pada yang minat sgt tue, seha syorkan korang tgok movie hindustan nie..'3 IDIOT'..movie tue mmg kelakor giler..mmg guling2 la kalo tgok..hahahaha..seha tgok ngan jiran bilik seha nie..sahabat2 tersayang..hehehe..thanks u guysss!!sayang korangssss..opsss..=))





ahaks..nie la citenyer..heronyer AAMIR KHAN gitu..best..best..best sgt..

..nak seha citekan sket ke pasal sinopsis cite nie??wokeyh2, seha cite sket ek..cite dia mcm nie. 3 ekoqq nie..eh..eh silap. 3 orang nie sahabat baek time kat u..kira u nie mmg u utk budak2 pandai la..(copppss..cops..u ada ke utk budak2 tak pandai?haishh..merepeks lg)..maknanya di sini u utk budak2 yang mmg topsss sgt la kat sekolah dorg..kira kalo masuk u nie dah d jamin dapat keje..
then. rancho(amir khan) ni kira dak paling hebat la..genius guy gler..time mggu orentasi sume junior kene buli ngan senior termasuk la mber2 baek dia nie..(farhan & raju)..ahaks..cite seterusnya??korang tgok sendiri ea?apa yang bakal belaku..

..penat la seha nak cite..tak best tak ada feel..hehehe..okey2 seha..ko dah meraban sampai ke mana dah nie..stop..stop kene baca buku plak nie..suara hati lain plak menghasut nie..alaaaaaa relax la seha..jgn tnsion2..haishh...

..meh..meh sini..nak tau sape peneman seha tgok cite nie..mst la minah2 kat bawah..oppss..sahabat2 tersayang kat bawah nie..heheehe..(cover2)..



farah @ macha..hahaha..sbb apa macha? sbb farah mmg suke cakap mcm india..bebelet2,.hahaha..pening kepala aku..hik3..sorry!!ampun!!

jemah n along..jemah rumet si farah..

opss..tersengaja upload la plak gmbo nie..aiya..aiya..gmbo ni time ktrg g karok before study week..hehe..nak amek feel before exam start kan..

..ahaks,, dah terlbeyh merepekss dah seha nie..okies..seha kene stop skg jugakss..lastly, seha nak mintak maap pd u all sume ek..yela, kalo ada terkasor bhs, trguris ati apa yang seha cakap..bese la tue..insan yang lemah..huhuhu..ok2 last2 nie..DOAKAN SEHAAAAA!! syggg korang sume..xoxo~!!;))

4 comments:

si gedix pieja!! said...

gud lux to ur exam frens...

fAr'z hAdi said...

hohoiiiiiiii moyangggg...
hahahaha..
mancha awk pgil sy??
sy ranco okay..hahahahaa
aish....dh upload pic ehem2 ek??
ha...msti smlm gyut ngn dia la ni ek??
kntoiii...hahahahhaa

misz sakura said...

thx dear..
i'll do my beshh..=))

misz sakura said...

farah..
hahaha..
a.ah gayut kat pokok mlm td..hahaha..
rancho la sgt..
amek laaaaaaa..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...