heartbeat

thx for being my followers

Thursday, November 4, 2010

--wahhh..jadual exam TUNDA..terbaek punyer--

...aiya..aiya..seha di sini terlebeyh rajin pulaks hari nie nak update blog nie..

..pada pukul 2.55p.m (waktu m.sia yek)..satu berita terhangat+tergempar satu UUM nie..ahaks..nak tau apa dia?humm..

"di sini, mengumumkan bahawa final exam utk sem ini ditunda. sila check slip exam anda d portal UUM.SEKIAN"..


perghh..1st expression dapat tau that news..fuhh..tension sgt ker?ahaks..tak da la sangat sebenarnya..tapi agak kecewa sbb xleyh balik pahang sebenarnya..miss my mum!!;'((





kesedihan membelenggu dri lepas tak dapat pulang ke kg..wawawaawa..terpaksa lah balik gak 14 nov nie sebab dah beli tiket time tue..kalo tak burn cam 2 je la..duet dah la tak ada nie..dugaan2 seha..tak pe2..


..ahaks..bengangsss tak? bagi student2 uum mstla bngang d situ..adoyaii..xper2 seha d harap bersabar yek..think POSITIVE!!smile=)))


..okies..emosi aku dah cool balik..berita nie seha dapat tau pon melalui fb ler..fuhhh..home fb sangatlah kecohss pasai nie..aiya..aiya..tak pe2 MPP UUM dah buat meetng tergempaqq pasai berita nie..so dorg kene explain la kat student2 UUM kan..ahaks..nie lah penjelasan dorg kenapa exam kali nie di tunda..

MPP telah jlaskn knp hal ini berlaku...hal ini berlaku krn :
1) dijangka pd 5-7/11 hujan lebat akn trun kembali dan berkemungkinan besar banjir akn menjadi semakin truk...
2) pljr2 & staf2 UUM yg duduk diluar x blh dtg ke UUM
3) bahan api utk ...bas dlmn UUM spnjg mggu peperiksaan x mencukupi..
4) bekalan makanan yg terhad
5) bahan api yg berkurangan


..nak tau tak jadual exam seha the latest punyer..TERBAEK PUNYER!!!

21/11-ISLAMIC INVESTMENT

22/11-HUB. ETNIK

25/11-ISLAMIC ACCOUNTING

28/11-QAWAID FIQH

6/12-TAKAFUL

11/12-ASAS KEUSAHAWANAN

...Okies..setiap kejadian pasti ada hikmah d sebaliknya..pihak UUM pon tak jangka benda nie berlaku..sekarang nie, kita berdoa pada Allah supaya d permudahkan urusan semuanya..amin~~

..seha redha atas apa yang berlaku..kita sbg manusia hnya mampu merncang tapi ALLh yang menentukan segala2 galanya..yup, seha yakin pasti ada hikmahnya..

..dengar2 cerita mybe SPM tahun nie jugak akn d tunda berikutan kejadian banjir terburuk d kedah..ahaks..so adek seha nak amek SPM tahun nie kene tunda la sygg oit..bukan akak je yang kene tunda exam tapi seluruh m.sia tunda nie..humm..xper2..kita sama2 berdoa k..

..lastly, kpd bloggers doakan kejayaan kami d sini ea..thx sgt..seha nak kejayaan buat dri seha n family & belajar kerana Allah..insyaAllah!!..=))

WASSALAM

M

4 comments:

fAr'z hAdi said...

aish...yg spm 2 sy xbce btul lg dlm paper..jz ura2 je bru..huhuhu...
xpelh seha..stp kjdian adda hkmahnye...xkn phk atsan nk tunda tnpa alsan kn?
mmg ble kte tb2 je dpt thu tnsion sgt2, tp kte kne fkir gk dr byk segi..

misz sakura said...

..btol2 farah..
..ak sokong tue..
..pasti ada hikmahnya..
..aik?ura2 je ker pasal spm 2?
..haishh..berita palsu la plok yek.hehe..
..yang ptg kita kene bnyak2 berdoa la yek syggg..=))

cik nUnU said...

takziah untuk semua.
jgn lupe study yer sayang..ngeh3..

misz sakura said...

wahh !!
takziah jugak buat kamoo..
sian sbb terkandas kat alor star hr 2..huhu..
hope dok umah study yek yunk oit..haha..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...