heartbeat

thx for being my followers

Monday, November 8, 2010

kekasih biasa vs kekasih sejati

salam semua

minggu nie seha memang tido agak lewat. bukan buat apa pon sebenarnya. nak kata study tak jugak. nak kata on9 sgt pon tak jugak. ntah la. sambil seha tunggu si farah @ macha abeskan novel. seha dari td dok belek2 magazine DARA tue. adei3. pastu tibe2 dapat idea nak update entry & share somethng dgn korang. macam bese trademark seha SHARING IS CARING. hek3..nak tau apa seha dpat info dari reading seha td? ahaks.. mehmeh layan..

KEKASIH BIASA VS KEKASIH SEJATI?

mantap tak tajuk nie?hehe..=)
perghh..jom2 pakat check korang punyer kekasih hati s.ada kekasih sejati or juz kekasih bese2 jer..




KEKASIH BIASA
selalu ingat senyum pada wajah korang.
KEKASIH SEJATI
selalu ingat senyum dan tangis korang.
**korang ada ingat tak? ke korang ingat duet dia jek?haha**

KEKASIH BIASA
setiap detik selalu menunggu panggilan dari korang.
KEKASIH SEJATI
stp detik akn selalu menghubungi korang.
**perghh..tue kalo mamat tue tak ada koje kot..asyek dok call @ msg. tp kalo btol2 trjdi bhgianyer hdup**


KEKASIH BIASA
akn membawa mknan yg enak2
KEKASIH SEJATI
akn sediakan maknan yang korang suke.
**mcm mana setakat nie?bf or gf korang pndai masak tak?hehe..jgn tanya seha erk pandai masak ke tak..seha tak nak la tunjuk skill..huwekk!! still dlm process blaja ea..hik3..(cover2 line)


KEKASIH BIASA
tak suke korang hubungi dia time dia tgh tdo
KEKASIH SEJATI
tak kisah bila2 masa asalkan korang hubungi dia.
**hummm..no komen la..hik3**


KEKASIH BIASA
slalu mndoakan kbahagiaan korg
KEKASIH SEJATI
slalu berusaha memberi korg kbhagian
**setakat nie korg rasa bhgia tak?kalo rasa bhgia bgslah..=)**


KEKASIH BIASA
slalu pk sbb perpisahan
KEKASIH SEJATI
tak sggup berpisah dgn korang


KEKASIH BIASA
brpikir bhawa pertngkaran adlh pengakhiran buat sgalanya.
KEKASIH SEJATI
brpk, jika tak penah bertengkar itu bkn di sebut cinta sejati..
**kalo asyek gadoh jer apa kes erk?**



KEKASIH BIASA
selalu bertnya knp korg selalu buat dia sdeyh?
KEKASIH SEJATI
slalu bertanya pada dr sndr apa yg membuatkan korg sdeyh?
**aiya..aiya..kalo dah memang jenis emo tue cam ne erk?**



KEKASIH BIASA
melihat semua yg telah dia korbankan utk korang
KEKASIH SEJATI
melihat semua yg tlh korang korbankan utknya.
**kalo dua2 trkorban apa kes plak?hahaha..opss. gurau ajer.**



KEKASIH BIASA
slalu menyatakan korg lah yang di impikan slama nie.
KEKASIH SEJATI
akn sntiasa berhati2 dlm berjanji kerana dia tak ingin korang kecewa.
**cewah..alangkah bestnyer erk?**



KEKASIH BIASA
ingin korg d samping menemani dia slamanya.
KEKASIH SEJATI
sentiasa mengharapkan dpt mendampingi korang selamanya.



korang check la balek korang nie jenis cam ne erk? saje je la seha nak share..seha pon tgh mencari cinta sejati kot..opss..betol ke cinta sejati susah utk d miliki..aiya..aiya seha awat hang jiwang semcam mlm nie?adei3..ntah..dah2 la tue stop merapu2 nie.


wokeyh, esok seha nak start study la. doakan seha erk. dah bape hari buku tue dok kat meja tue tak berusik2. siannyer.=(


tapi malam nie seha nak abeskan novel seha yang tergendala akibat kecurian dr farah @ machaa..haish. sebuk jer minah tue nak amek erk..ok la seha nak stop nie..salam semua..=))


6 comments:

fAr'z hAdi said...

insyaAllah....dia adalah yg t'baik..

fAr'z hAdi said...

insyaAllah....dia adalah yg t'baik..

misz sakura said...

yup..insyaAllah..
doakan kami ek..
ko pon cam 2 gak..
eppy sokmo taw..=))

c-aniz said...

salam ukhuwah..
keep posting n i'll keep reading insyaallah...
i followwww...:D

misz sakura said...

salam ukhuwah c-aniz
trima ksh sbb sudi baca blog seha..
seha insyaAllah akn follow blog aniz jugak..
keep in touch erk..
nice to meet u.=)

Anonymous said...

[url=http://bargain-digital-cameras.com/deals/Digital+Camera+Canon/]Digital Camera Canon[/url]. Discount Digital Cameras , digital camera sony Brand Speed 12.0 Mp Digital Camera Anti Shake 2.7''ltps , Boxed Sony Cyber Shot Dsc W150 8.1 Megapixel Digital Camera Sony Cyber Shot , [url=http://bargain-digital-cameras.com/shop/Digital+Camera Nikon/]Digital Camera Nikon[/url], Digital Camera olympus digital camera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...